GÅRDSBUTIK 2024

Öppet 9/7 - 8/8    Öppettider : Tisdag, Onsdag och Torsdag mellan kl. 11 - 16      Andra tider efter överenskommelse  
I år kommer vi att fokusera på våra olika hantverk. Det är det som ligger våra hjärtan närmast, och som det känns värdefullt att få dela med sig av. 
Vi flyttar även lokalen från gamla Magasinet vid vägen till tillbygget mot nord, där vi haft behandlingar tidigare (nästa infart och huvudingång) 
I dom nya lokalen är det bättre plats, bättre ljus och inte minst stabilt klimat för våra produkter - speciellt trähantverket.
Under öppettiderna står dörren till vår mysiga trädgård öppen och bjuder in till en stilla stund i vackra omgivningar. Så sitt ner och njut av kvaliteterna som är självklara i "livet på landet". 
Största fokuset blir Sveins hantverkskonst gjord av lövträd från gården/närområdet. Hantverket börjar med att såga ner trädet, och fortsätter hela vägen fram till ett bruksföremål var naturens egen konst förmedlas genom Sveins öga för mönster och detaljer. Ingen produkt är den andra lik - så vi pratar verkligen unika alster som passar utmärkt till presenter för alla sorters "stora dagar".
Sedan har vi alltid fokus på våra salvor/oljor och cerat. Naturens gåvor är också något som ligger våra hjärtan nära. Vi är stolta över att föra en urgammal tradition vidare genom att använda växternas helande verkan i olika kombinationer i våra produkter. Vi vet - och dom som har provat - att naturen fortfarande har den bästa lösningen om vi tänker i lite större sammanhang. Allt vi smörjer på huden går in i kroppen, och det är tillfredställande att veta att det inte finns konstgjorda kemi/ämnen som belastar kroppen i  våra produkter. Bra för naturen, bra för moder jord, bra för dig :) 
HANDGJORDA - EKOLOGISKA produkter ! 
Sist, men inte minst har vi hängt upp Sivs hel-linneprodukter. Siv syr bruksföremål till köket i hellinne. Ett material som genom tiderna har visat sina kvaliteter, och som nu håller på att få sin renässans i många bruksföremål.

VARMT  VÄLKOMNA ÖNSKAR SIV & SVEIN 
KONSTVANDRING I DALSLAND - Kristi Himmelsfärds helgen 
9 - 12 Maj  2024  Öppet alla dagar 11 - 18 
För första gången är Svein med på Konstvandringen med sin hantverkskonst. Vi ställer ut i tillbygget mot nord, och önskar alla hjärtligt välkomna att besöka oss :)

Bor du i närheten och önskar handla några av våra produkter ?

Gårdsbutiken är stängd, men vi tar emot vid huvudingången och försöker hjälpa dig så bra det går :) 
RING FÖRST - så avtalar vi tid som passar oss båda !  Välkommen önskar Siv & Svein

JULMARKNADER 2023

Torsdag 23 november - kl. 17 - 20  NISSES VÄXTER - UDDEVALLA - En härlig ljusfest med riktig julstämning och alla julens blommor på plats

Lördag 25 november - kl. 12 - 17   FALKERÖD CAFE & EVENT - GREBBESTAD - Så blir det julstämning i ladan i år också :) Riktigt trevligt och massor av fint hantverk och meningsfulla julklappar.

Lördag 9 dec och söndag 10 dec. - kl. 11 - 16    TOFTA HERRGÅRD - LYCKE, KUNGÄLV - Om du skall åka på EN julmarknad i år, så rekommenderar vi verkligen att ta turen till Tofta Herrgård och deras julmarknad i magasinet. Det pulserar av julens alla dofter från mat och dricka både utomhus och inne. Magasinet är fylld med kvalitetshantverk och stämningen är njutbar för alla sinnen :) 

Lördag 16 dec och söndag 17 dec. - kl. 11 - 16 TOFTA HERRGÅRD - LYCKE, KUNGÄLV - Om du skall åka på EN julmarknad i år, så rekommenderar vi verkligen att ta turen till Tofta Herrgård och deras julmarknad i magasinet. Det pulserar av julens alla dofter från mat och dricka både utomhus och inne. Magasinet är fylld med kvalitetshantverk och stämningen är njutbar för alla sinnen :)

AVLYST

Nuntorpsdagarna - Landsbygdsmässa och Marknad - Brålanda

Lördag 7 och söndag 8 oktober  - kl. 11 - 16 båda dagarna
För första gången skall vi vara med på Marknaden på Nuntorp Gård i Brålanda. Det blir en spännande helg med massor av aktiviteter för båda vuxna och barn - och självklart många riktigt bra utställare/knallar. Så börja planera helgens utflykt !                                                                                                 Varmt välkomna förbi våra bord önskar Siv & Svein

Marknad - Tölllås Fårgård - Orust


Nu till helgen 23 - 24 september kl. 11 - 16, skall vi vara med på den årliga skördemarknaden på Töllås Fårgård. Denna marknaden ser vi fram emot varje år ! Det är en så trevlig, god stämning över hela arrangemanget att det är svårt att inte trivas. Detta kombinerat med bra hantverk, utmärkt kafé/fika och många besökare gör det enkelt att rekommendera en utflykt till Orust i helgen! Varmt välkommen önskar Siv & Svein
MARKNAD - GLUPSK PÅ DALSLAND

Lördag 26 och söndag 27 augusti kl. 11 - 16

Så var det dags för den omtyckte marknaden i Fengerfors - Not Quit. Vi jubilerar med GLUPSK och firar att vi varit med alla 10 år !! :) Vi är så glada för att vi får vara med, och ser fram emot en ny marknad i den underbara miljön. Dagarna kommer vara fullspäckat med olika aktiviteter, så ingen behöver sitta hemma och tycka att helgen är tråkig! Upp av soffan och kom till GLUPSK för en spännande upplevelse mellan marknadsstånd, workshops och underhållning. Varmt välkommen önskar Siv & Svein

Öppettider sommaren 2023

Gårdsbutiken öppnar Midsommardagen Lördag 24/6 – Söndag 25/6  Kl. 12 - 16
Första helgen i juli har vi öppet Lördag 1/7 – Söndag 2/7 –  kl. 12-16
Resten av sommarveckorna har vi öppet från torsdag till söndag kl. 12 - 16

Vi önskar er alla välkommen till gårdsbutiken var vi har utställning och försäljning av hantverkskonst i trä - format i lövvirke från skogen runt gården. Från stock till färdig produkt. Riktigt närproducerat och miljövänligt :) Siv säljer sina miljöbesparande produkter för köket gjord i hel-linne. Självklart har vi också hela produktutbudet av våra omtyckta salvor/oljor och cerat. Ut över det öppnar vi våran trädgård, så ni kan sitta ner i lugna omgivningar och njuta av handgjord, ekologisk glass, lite dricka och kanske en chokladbit som går att köpa i gårdsbutiken. I mån av tillgång säljer vi också våra ekologisk odlade grönsaker och ägg från våra frigående hönor.
Vi ser fram till erat besök! 

 

"ÖPPET HUS" Långfredag 7 april kl. 11 - 16

Utställning och försäljning av hantverkskonst i trä som Svein skapat från eget virke. Linneprodukter som Siv sytt och våra ekologiska handgjorda salvor/ oljor / cerat. Kom och använd dina sinnen och njut, se, lukta och känn. Allt från vår underbara natur 😊. Vi ser fram emot att träffa er på långfredagen 🐣. Hjärtligt välkomna önskar Siv och Svein 🐣🌷🐣🌷🐣

ÖPPEN GÅRDSBUTIK - torsdag 18/5 - söndag 21/5   kl. 11 - 16

Vi öppnar vår mysiga gårdsbutik under Kristihimmelsfärds-helgen och önskar välkommen till utställning och försäljning av hantverkskonst i trä, Linneprodukter till köket och självklart våra omtyckte, ekologiska salvor, oljor och cerat.

Vi presenterar vår nya produkt FOT-salva denna helgen.

Vi satsar på fint vårväder och sätter fram bord och stolar så ni kan sitta ner i vår trädgård och njuta av ekologisk GLASS från Artisan - vår granne. Hönorna springer runt nedanför grönsaksåkern och bjuder på ekologiska ÄGG (i mån av tillgång)

Varmt välkomna önskar Siv & Svein

info@hjartebogard.se
+ 46 (0)706-34 30 54
Hjärtebo Gård
Bligan 5
666 94 Dals Långed
En hemsida från Bloms IT 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram