Gårdsbutik 2024

Öppet: 9/7 - 8/8      Öppettider : Tisdag, Onsdag och Torsdag mellan kl. 11 - 16       Andra tider efter överenskommelse
I år kommer vi att fokusera på våra olika hantverk. Det är det som ligger våra hjärtan närmast, och som det känns värdefullt att få dela med sig av.
Vi flyttar även lokalen från gamla Magasinet vid vägen till tillbygget mot nord, där vi haft behandlingar tidigare (nästa infart och huvudingång)
I dom nya lokalen är det bättre plats, bättre ljus och inte minst stabilt klimat för våra produkter - speciellt trähantverket.
Under öppettiderna står dörren till vår mysiga trädgård öppen och bjuder in till en stilla stund i vackra omgivningar. Så sitt ner och njut av kvaliteterna som är självklara i "livet på landet".
Största fokuset blir Sveins hantverkskonst gjord av lövträd från gården/närområdet. Hantverket börjar med att såga ner trädet, och fortsätter hela vägen fram till ett bruksföremål var naturens egen konst förmedlas genom Sveins öga för mönster och detaljer. Ingen produkt är den andra lik - så vi pratar verkligen unika alster som passar utmärkt till presenter för alla sorters "stora dagar".
Sedan har vi alltid fokus på våra salvor/oljor och cerat. Naturens gåvor är också något som ligger våra hjärtan nära. Vi är stolta över att föra en urgammal tradition vidare genom att använda växternas helande verkan i olika kombinationer i våra produkter. Vi vet - och dom som har provat - att naturen fortfarande har den bästa lösningen om vi tänker i lite större sammanhang. Allt vi smörjer på huden går in i kroppen, och det är tillfredställande att veta att det inte finns konstgjorda kemi/ämnen som belastar kroppen i våra produkter. Bra för naturen, bra för moder jord, bra för dig :)
HANDGJORDA - EKOLOGISKA produkter !
Sist, men inte minst har vi hängt upp Sivs hel-linneprodukter. Siv syr bruksföremål till köket i hellinne. Ett material som genom tiderna har visat sina kvaliteter, och som nu håller på att få sin renässans i många bruksföremål.

VARMT VÄLKOMNA ÖNSKAR SIV & SVEIN
info@hjartebogard.se
+ 46 (0)706-34 30 54
Hjärtebo Gård
Bligan 5
666 94 Dals Långed
En hemsida från Bloms IT 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram