Vi på Hjärtebo Gård – Siv och Svein Stenman Haga – har äntligen hittat vår lilla oas i Dalslands skogar. Här hittar vi lugnet i samspel med underbar natur. Öppna ängar, djupa skogar och glittrande sjöar lägger en ram runt livet på gården som för oss ger glädje, hopp och tro på framtiden.

Livet är en resa. Ibörjan såg vi det inte alltid så – kunde många gångar känna oss ledsna, kränkta, oroliga, drabbade av händelser, människor och sjukdomar. Genom åren som gått har bilden blivit en annan. Efter utbildningar och kurser där vi ser ett nytt sammanhang om hur vi som människor har ett unikt samspel mellan våra tankar, känslor och fysiska kropp.  Detta samspel innefattar även vår omgivning, naturen och universum. Vi är en viktig del av en helhet.

Då blev resan utvecklande och lärorik. Att se och förstå att det som för ”drabbade” oss – nu  lär oss något om oss själva. Se sammanhanget, förstå orsaken och genom detta förändra hur vi möter andra människor, situationer och bemästrar sjukdomar. Genom detta har våra liv förändrats och vi mår bättre på alla plan.

Vi har nu landat på den plats där vi har glädjen att dela med oss av vår kunskap genom hälsokonsultationer, behandlingar, kurser mm.

All vår verksamhet grundar sig på mångtusenårig östlig visdom, det nyaste inom forskning mellan sammanhanget  kropp, sinne,själ och våra egna erfarenheter. Till vår glädje har den nyaste vetenskapliga forskningen nu börjat komma ikapp den gamla visdommen och bekräftar denna.

Med detta som bakgrund erbjuder vi dig som önskar förändring, växt och bättre hälsa en ny erfarenhet av livets sanningar och möjligheter.

Siv och Svein Stenman Haga

Hjärtligt välkomna önskar

info@hjartebogard.se
+ 46 (0)706-34 30 54
Hjärtebo Gård
Bligan 5
666 94 Dals Långed
En hemsida från Bloms IT 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram