Hjärtebo Gård fick sitt nya namn 2010 då vi bestämde oss för att göra fritidsboende om till helårsboende. Det var ett enkelt beslut att ta,  då vi båda önskade förverkliga drömmar om att LEVA på landet – i kontakt med naturen och oss själva. Våra önskar om egen verksamhet i anknytning till gården är många och möjligheterna ligger framför oss som söta smultron.

När vi köpte gården 2005 hade det inte bott någon här på ca 25 år. Det är fortfarande småsaker att göra med modernisering, men den gamla positiva energien som sitter i väggarna efter tidigare kunskapshungrande, beläste och kärleksfulla ägare finns kvar. Det ger ett kraftfullt lugn till oss och våra besökare. Vi önskar att behålla det kärleksfulla lugnet i all vår verksamhet.

Vår verksamhet grundar sig på en övertygelse om att människan är en del av naturen och universum. Att vi som männsikor påverkas av alla former för energier – dom samma energierna som låter växterna blomma och fåglarna sjunga obekymrat. Vi tror att vi också kan leva i samklang med det hela.  Vi uppfattar att människan har gått villse i den yttre världens många möjligheter och inte vågar se sammanhanget – inte vågar ta på allvar sin inre visdom och kunskap om livet.

Vi tror mångas liv skulle förändras positivt om vi vågade se skillnaden mellan att motiveras av ångest/rädsla eller kärlek.

Kärleken övervinner allt – så låt oss överge oss till kärlek och upptäcka att livet vill oss väl.

Vi önskar varmt välkommen till vår hemsida och vår verksamhet

info@hjartebogard.se
+ 46 (0)706-34 30 54
Hjärtebo Gård
Bligan 5
666 94 Dals Långed
En hemsida från Bloms IT 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram