Våra salvor

Hjärtebo Gård har sin grundverksamhet inom Ayurveda och motivationen för att göra olika salvor är att bidra med verksamma produkter utan biverkningar.

Allt vi smörjer på huden går in i huden och vidare in i kroppsvätskorna och det komplexa system som kroppen utgör. Huden är vårt största reningsorgan utöver lever och njurar. Det är med andra ord mycket viktigt att tänka genom VAD vi smörjer oss med och hur det påverkar hela vår kropp.

Det framkommer ständigt information om ohälsosamma tillsatser i många hudvårdsprodukter, även om dom marknadsförs som ekologiska.

Vår idé är att alla våra produkter tillverkas på råvaror från växtriket och i så stor omfattning som det går – på ekologiska råvaror. Oljor och utdrag från örter/växter har genom årtusen hjälpt människan med olika åkommor och vi är glada för att föra traditionen vidare - utan nutidens kemiska tillsatser!

Tillsätter man vatten till en hudvårdsprodukt är man tvungen att också tillsätta någon form av konserveringsmedel och ofta också konsistensgivare.

Alla våra produkter är framtagna för att ge användaren ett hälsosamt alternativ.

Våra produkter är fria från vatten, konserveringsmedel, Petroleumprodukter, parabener och kemiska tillsatser.

Välkommen in i vår webbutik önskar Siv och Svein
info@hjartebogard.se
+ 46 (0)706-34 30 54
Hjärtebo Gård
Bligan 5
666 94 Dals Långed
En hemsida från Bloms IT 2021
linkedin facebook pinterest youtube rss twitter instagram facebook-blank rss-blank linkedin-blank pinterest youtube twitter instagram